Onze Caravan en Campervakanties

Ja, alle vakanties hier op onze website vermelden dat wordt een flinke kluif. Sinds we een camper hebben gaat dat heel hard want we gaan er vaak even een paar dagen tussenuit. Ook de foto's nemen zoveel ruimte in beslag dat ik iedere keer genoodzaakt ben mijn websiteaccount op te hogen voor de webspace. Wij zijn dus samen met onze eigen website ook Polarsteps gaan gebruiken voor al onze reisverslagen. Tekst en Beeld, gewoon lekker compleet net als hier. Resultaat, veel vaker een nieuw verslag van onze camperuitstapjes/vakanties.

Al onze oude vakanties tref je aan onder de vakantieverslagen, of je klikt hier.  De vakanties / weekenden enz. vanaf 2022 kun je ook volgen op onze Polarsteps pagina's. Van vertrek tot thuiskomst, inclusief de routes op kaart.  Wij zijn heel blij met deze mogelijkheid. En als bezoeker hoef je er niets voor te doen. Wij laten je vanzelf kijken op ons nieuwe plek voor al onze campervakanties. 
Misschien ben je ook nieuwgierig naar al onze verhalen dan kun je ook buiten deze website om naar de 2 links hieronder naar onze vakantieverhalen..
Voor mijn verhalen kijk je op: https://www.polarsteps.com/JohanNap6 en op die pagina kun je ook doorfietsen naar mijn wederhelfts
pagina op Polarsteps. Of je klikt de link hierachter aan. https://www.polarsteps.com/GerdyNapSlotboom. Soms hebben we beiden een verslag soms ook heeft mijn vrouw alleen een verslag gemaakt, of ik heb de eer alleen voor een verslag.

Deze pagina's zijn al een paar jaar in gebruik dus het vervolg van onze camperverhalen op onze eigen eigen website vind je nu allemaal daar. Heb je op dit moment nog geen polarsteps account, maak er dan snel één aan en volg onze vakantieverhalen en die van vele anderen. Want ben je lid van polarstips dan kun je ook reageren op onze verhalen.20180721 132005 Veel kijkplezier bij deze vakantie/uitstapjes verslagen

Reacties mogelijk gemaakt door CComment