1e week Zomervakantie 2017

Campin HelmzichtZo, het is 20 juli 2017. We zijn er helemaal klaar voor, camper gewassen en in de was gezet. Hij glimt weer als een keutel in de maneschijn. Nog een paar spulletjes in de camper en de fietsen op de fietsdrager en we kunnen morgen op pad.

Vanavond nog even internet in de gaten houden want onze jongste zoon komt met zijn vriendin weer terug van vakantie uit Bulgarije. Nu maar hopen voor hun dat hun afhaaldienst de weg wel goed kan vinden op het vliegveld van Brussel airport. Want dat vliegveld hebben wij als een ramp ervaren. Doe ons Schiphol maar. Groter maar alles staat veel beter aangegeven.

Maar goed, wij starten morgen in Noord-Holland op camping Helmzicht aan de kust tegen de duinen tussen Julianadorp en Den Helder.
We zijn er klaar voor, helaas heeft de weersverwachting nog geen al te positieve verwachtingen voor aankomende week, maar we hopen maar op droog weer, zodat we op bestemming de fiets kunnen pakken.

Camping Helmzicht Noordhollandse kustNou, gisteren zijn we vertrokken en aanbeland op onze 1ste bestemming (Noord Holland)

We konden zelf ons plekje uitzoeken uit de 4 nog beschikbare plekken.
Dinsdag een vermoeiende dag gehad. Op de fiets naar de juttersmarkt in Den Helder. Nou mijn wederhelft heeft ondanks de trapondersteuning nog flink moeten buffelen met de wind van voren. en 40 kilo hond in de kar er achter. Wel jammer hoor, de Juttersmarkt in Den Helder is niet meer zo druk en gezellig als een paar jaar geleden. Het is er veel rustiger. Niet alleen wat betreft bezoekers, maar ook met het aantal aanwezige kraampjes.

Het is woensdag vandaag en het is mooi zonnig weer. Vanmorgen op de fiets naar Julianadorp geweest schoodbappies gedaan. Want er moet natuurlijk wel gegeten en gedronken worden. Vanmiddag pakken we weer de fiets en gaan we naar Callantsoog, effe over de braderie. En vanavond lekker aan het strand hangen. Pfffff vermoeiend hoor vakantie. Nee, hoor natuurlijk niet. Gewoon lekker ontspannend. We genieten er van. Dus deze avond hebben wij maar Paal 7 opgezocht. Op de wandeltocht terug naar de camping werden we overvallen door een fikse regenbui. We waren dus letterlijk nat tot op ons blote lijf. En onze labrador Bikkel was ook een zielig nat gedrocht geworden. Maar goed, aan al het leuke komt een eind, en zo ook aan dit deel van de vakantie. Het is inmiddels zaterdag en dat houdt voor ons in een wisseldag. We verruilen Noord Holland voor Koudekerke in Zeeland.