SVR Camping de Kolibrie - Noord Holland

Deel 1 zomervakantie  2016


S
pannend hoor, voor het eerst een zomervakantie gepland met 3 campings. Maar we hadden er best wel veel zin in ondanks een rugzakje spanning wat we meenamen op vakantie over de onderzoeken die ik nog zou gaan krijgen.

Onze eerste bestemming van dit jaar was in Noord Holland. Camping De Kolibrie. Een hele mooie camping met ruime velden en een superdeluxe toiletgebouw. Echt een plaatje, maar om even van de camping naar het strand te wandelen, dat is ècht niet te doen.
Maar van 2 tot 6 juli 2016 was dit ons vakantiestekje. Echt een aanrader deze camping. Prima sanitair en ruime plekken op grote velden. of aan het rondje straat over de camping. Het wandelgebied om de camping valt een beetje tegen, maar je kunt tenslotte ook niet alles hebben. Verlichting in het donker was voldoende om veilig richting toiletgebouw te komen en weer terug bij je vakantieplekje.

1e vakantiebestemming 11e vakantiebestemming 21e vakantiebestemming 31e vakantiebestemming41e vakantiebestemming5

Het probleem met de foto's plaatsen is opgelost. Fout lag niet in de website maar in mijn eigen werkwijze. Gek hé.Cry Nog even geduld er volgen nog 3 campings na deze want we zijn na deze vakantie nog een keer een paar dagen op pad geweest.