3e week zomervakantie 2017.   

Naar de Veluwe. Camping Lierderholt in Beekbergen (Gelderland)


Een camping die we eigenlijk al een heel klein beetje kenden. Vrienden van ons staan daar al een paar jaar in de zomervakantie en we zijn daar al eens op visite geweest. Alleen  het campergedeelte dat is nieuw en dat deel van de camping kenden wij ook echt niet.
Voor de prijs is het echt een aanrader. Super de luxe toiletgebouw, Eigenlijk helemaal niets op aan te merken op deze camping, alleen het is echt massa tourisme. Van de ene kant heeft dat wat en van de andere kant, wij gebruiken al die luxe niet meer, zeker niet nu we een camper hebben en zonder kids op vakantie gaan.


De eerste avond vielen we met de neus in de boter. We zaten dicht bij het centrale deel van de camping waar alles gebeurt. Horeca, zwembad en heel veel activiteiten. En daar was ook een mega professioneel podium opgebouwd. en 's-avonds live muziek. Nou dat stond zo hard dat je maag er van te keer ging, zelfs zittend bij je eigen camper voelde je de bas nog in je maag. Ach we waren gewaarschuwd door de camping toen we aankwamen, en het was ook best wel heel gezellig die live muziek.

Enig nadeel is dat je op die camping op de veluwe overal een flink eind vandaan zit. Wanneer je een beetje een plaats wilt bezoeken vanaf de camping moet je toch echt een flink eind fietsen. Voordeel is wel je kunt er echte megawandelingen maken in het veluwse bos. En daar was onze labrador natuurlijk heel erg blij mee. Alleen het weer zat niet echt mee deze laatste week. Onder andere om die reden zijn we een paar dagen eerder dan gepland weer naar huis vertrokken. En helaas ook nog eens veel te weinig foto\'s gemaakt op deze plek. Wie weet doen we het nog een keertje over op deze plek, maar dan wel aan de kant waar je van de zon genieten kunt.

Zo, nou niet denken dat dit het was het voor dit jaar, want we zijn zeker van plan om na onze zomervakantie nog een keertje op pad te gaan dit jaar in september. Maar dan moeten de weergoden ons wel gunstig gezind zijn. Nog even geduld dus, er kan nog zo maar een korte vakantie met de camper bijkomen in 2017.