Een weekendje er tussenuit, het wordt Zeeland 

Midicamping van der Burgh bij Rockanje. (2017)

PrZeeland met de Camperachtig weer toen we vertrokken voor onze 4 daagse trip richting Zeeland. Dit bleek op dat moment de warmste dag te zijn. En dan zonder airco in de camper, ach alles went. Maar er zat al ander weer aan te komen.

Donderdag na de middag, Gerdy kwam thuis van haar werk en we hakten vrijwel meteen de knoop meteen door, we gingen lekker een lang weekend weg met de camper. Effe bellen met een paar campings, nr1 zat vol, nr 2 die we belden had nog wel een plekje, dus op richting Zeeland. De bestemming was net geen Zeeland, maar wanneer het het watergebied is in het zuidwesten zeggen wij snel Zeeland.:-) 

De reis ging via Rotterdam, en daar begon het te sputteren. Niet zo gek want dat was voorspeld. Maar goed dan is het ook meteen een chaos op de weg. Maar goed, het was weer droog toen we aankwamen op de camping in Rockanje en het zonnetje was er ook weer.
We konden op een camperveld gaan staan. Plaats genoeg want er stond nog maar 1 camper. Binnen 5 minuten wist ik al wat die camper gekost had. Dit was hun 3e camper en steeds een showroommodel deze koste een ton pffffffffffffffff Nou, wij doen het wel met ons oudje, ik heb geen ton liggen op de plank voor een camper, en wanneer ik een ton had gaf ik het er nog niet aan uit. Maar goed dit terzijde.

Het was een rustige maar goed verzorgde camping. Wel jammer dat het urinoir geen luchtvervrisser had want het stonk er behoorlijk naar urine, bah.
Maar dat zal wel komen omdat het er nog zo rustig was, en er niet optimaal schoongemaakt werd. Verder alleen maar lof voor deze camping, want echt alles zag er verder  keurig uit. Wandelopties zijn er ook zat in die omgeving, en een uitstapje met de fiets is ook heel goed te doen.

Op korte afstand vind je daar het Quackjeswater, een prachtig natuurgebied waar je heerlijk kunt wandelen.
Wij hebben onder andere Rockanje en Hellevoetsluis nog bezocht. Rockanje heeft een prachige strandopgang (strand 1 en strand 2) maar helaas mocht je daar; met een hond het strand op. Maar daar was wel een alternatief voor te vinden zodat ook onze hond nog even kon genieten.
Maar helaas dit was maar voor een paar dagen, en voor je het weet moet je weer huiswaarts. Nu nog even wachten op de grote vakantie.