Augustus 2014.  Nog even op pad met de caravan

Maar helaas met een plotseling einde.

 
Na onze behoorlijk tegen gevallen zomervakantie (Gulperberg) wil je graag nog even bijtanken zolang je nog wat vakantiedagen over hebt. En dat hebben wij dan ook maar gelijk gedaan toen we weer thuis waren.

\"Dethleffs

Wij hebben de Nederlandse kust weer opgezocht.. Dit keer zonder de kinderen, maar wel met onze trouwe viervoeter Jamie. (wat helaas haar laatste vakantie bleek te gaan worden)


We hadden een parchtige boerencamping gevonden met de naam "Hoeve ons Lust" net onder Den Helder bij Julianadorp. Echt vlak bij de zee.
We zeggen ook niet snel dat je van de vloer kunt eten, maar dat was hier wel degelijk het geval. Echt een prachtige camping direct onder de duinen van de kop van Noord-Holland aan de Noordzee.
Alles even opgebouwd met hele harde wind. Ja dan heb je wel even 4 handjes nodig. Maar daarna heerlijk rustig hangen onder de luifel lekker uit de wind en in het zonnetje

De eerste avond ook nog maar even richting het strand gelopen maar al  te ver kwamen we niet met deze wind. Jamie had bijna een lasbril nodig met dat hard waaiende zand. Dus dat wilden we haar maar niet verder aandoen.
De 2e dag zijn we richting het noorden gereden  de juttersmarkt in Den Helder bezocht en op de terugweg nog even lekker Callantsoog bezocht met ons drieën. Was echt een toppertje deze dag. Heerlijk weer en lekker genieten van de gastvrijheid van de Nederlandse kust.
Eenmaal terug op de camping eten gebakken in de skottelbraai en we zijn nog even richting het strand gelopen. Dit was genieten, ook voor onze Jamie.

JamieNog even lekker uitwaaien dus, en het verstand op 0 zetten. Heerlijk.
's Avonds was het buiten te fris, dus zijn we lekker de caravan ingedoken en hebben we ons daar prima vermaakt.
De volgende ochtend waren we beiden vroeg wakker. Jamie keek ons aan en hijgde een flinke partij. We waren beide van mening dat mevrouw wel eens hoge nood kon hebben, dus opstaan was het enige alternatief.

Toen bleek al heel snel dat er meer aan de hand was. Jamie kreeg een toeval, en nog géén 5 minuten later konden we alleen maar concluderen dat de aanval haar te zwaar was geweest en zij ons voorgoed had verlaten.
Dit heeft ons erg geraakt en maakt je op dat moment ook heel erg verdrietig.  Met de beheerder samen hebben we haar achter in onze auto gelegd, en vervolgens zijn wij heel erg snel met het afbreken begonnen. En voor we het zelf echt in de gaten hadden zaten wij alweer in de auto met de caravan er achter en ben je weer op weg naar huis. Alleen nu met een overleden hond achter in de auto. Bah.

Onderweg richting huis snel een telefoontje gepleegd voor een plekje om haar in alle rust te kunnen begraven. Dat hebben we ook meteen gedaan. Jamie heeft een prachtige plek gekregen bij onze andere honden, en wij . . . . . . konden alleen maar terugkijken op een zomervakantie waar je er niet graag nog één van wilt meemaken.

Volgend jaar 2015 weer een nieuwe ronde en nieuwe kansen.