2e week Zomervakantie 2017

SVR Campng "Ons Weitje"  in Koudekerke (Zeeland)


zomervakantie 2017 deel 2Wij werden prima ontvangen en naar onze kampeerplek gebracht. Het veld lag er prima bij, een keurige grasmat, bahalve de plek waar wij de camper moesten neerzetten. Dit leek zandgrond te zijn. Dus maar even mijn best doen om de camper in één keer tussen de beide caravans van onze voor en achter buren te parkeren.

 

Gelukt in één keer, maar toen kon de camper ook niet meer voor of achteruit.
Ohhh zei de beheerder in dit geval een vrouwspersoon. Niet meer mee freubelen, en mooi laten staan zo. In het ergste geval trekken wij je met de trekker er wel weer uit wanneer jullie weer vertrekken. Nou, lekker idee hoor. De camper waterpas zetten konden we dus ook niet meer.

We kregen toen ook pas te horen dat we vlonders voor de camper konden leggen anders zaten we zo in de blubber. Nou blubber, maak er maar een kleibad van. Dus eerst maar eens even een stapel vlonders uit de loods gehaald op een karretje wat hier speciaal voor stond, en deze vlonders voor de camper gelegd. Alleen op deze manier konden we met goed fatsoen voor de camper zitten. 
Dus niet  alle begin was prima. Neemt niet weg dat de plek waar we stonden in Zeeland een prima plek was. Het was een klein stukje lopen en je liep in de duinen. En wat denk je van de enorme partij fietspaden in deze hoek van Nederland. Echt geweldig !! Daar kan een groot deel van Nederland nog wat van leren. 

We zijn op de fiets in ieder geval naar Middelburg en Vlissingen geweest. Dat is op de fiets vanaf Koudekerke prima te doen.

(Meer foto's volgen nog)