Zomervakantie aan de Moezel

augustus 2022


TrierDeze vakantie zijn wij samen gegaan met Tonny en Titia, 2 vrienden uit dezelfde campergoep als waar wij in zitten.  Een groep die wij ook nog eens zelf opgericht hadden. De burstner T620 Camper Facebook groep. Voor ons waren dit de eerste stappen met de camper in het buitenland. Iets wat we al veel eerder hadden willen doen maar er zat iets in mij dat dit tegenhield. Ik wist het wel wat de oorzaak was.

De CVA's die ik gehad heb hielden mij tegen, noem het maar een gebrek aan zelfvertrouwen. Onterechte angst die ik nu dan ook echt wel echt kwijt ben.
T&T hebben al een nieuwer type camper, en op dat moment droomden wij daar alleen nog maar van. Maar we konden toen nog niets vinden wat ons echt aanstond, want daarvoor hadden wij een flink eisenpakket. En ook het prijskaartje moest ons natuurlijk aanstaan.

Hieronder de link om het Polarsteps verslag te lezen. Ook dit is een prachtige manier om al snel tijdens onze vakantie de vriendenwereld en de bezoekers van deze website te laten meegenieten. 
Klik hier voor het verslag >>>>Zomervakantie 2022

Reacties mogelijk gemaakt door CComment